Halland

Halland

Våra kunniga föreläsare guidar dig med säker hand på den digitala resan - det är inte så svårt som det kanske kan verka vid första ögonkastet! Med deras lokala förankring har våra digitala experter fingret på pulsen och vet vad som är viktigt för företagare i just ditt område.

Alla kurserna streamas online.

Regional samarbetspartner:

17
jun

SEO - så sökmotoroptimerar du din hemsida. Del 1

clock iconKl. 09:15 - 10:15

Anmäl dig till vår SEO-kurs i två delar och lär dig hur du kommer högst i sökresultaten! Vi tar dig igenom, steg-för-steg, hur du kan arbeta som ett SEO-proffs.

17
jun

SEO - så sökmotoroptimerar du din hemsida. Del 2

clock iconKl. 10:25 - 11:25

Anmäl dig till vår SEO-kurs i två delar och lär dig hur du kommer högst i sökresultaten!

17
jun

Kom igång med din hemsida i WordPress på en timme

clock iconKl. 13:00 - 14:00

Lär dig allt du behöver veta för att skapa en riktigt bra och snygg hemsida för din verksamhet! I kursen leder Daniel dig igenom vad Wordpress har att erbjuda och hur du på ett enkelt sätt kan nå önskat resultat.

 

18
jun

Google Ads - lär dig annonsera som ett proffs

clock iconKl. 13:00 - 14:00

Genom digital annonsering kan du följa kundens köpresa och nå ut till er målgrupp. Lär dig allt om dina annonseringsalternativ - sökannonser, display, shopping och annonser på YouTube i denna livestreamade kurs!

18
jun

Ta fram content för webb och sociala medier

clock iconKl. 14:10 - 15:10

Det här är kursen för dig som vill lära dig mer om hur du ska jobba med både text och grafik i dina digitala kanaler. Få konkreta tips för dina olika kanaler och plattformar!

22
jun

Så skapar du en contentstrategi - steg för steg

clock iconKl. 13:00 - 14:00

Hur håller man en röd tråd i sin kommunikation, samtidigt som innehållet ska ge resultat? Genom att sätta en contentstrategi - och följa den! I denna kurs leder Sabine dig genom processen steg för steg.

22
jun

Digital strategi - hitta en röd tråd i dina processer

clock iconKl. 14:10 - 15:10

I den här kursen får du tips på hur du kan få en strukturerad process för arbete med sälj- och marknadsföringsprocesser, med fokus på att hitta en röd tråd i alla digitala sälj- och marknadsföringsaktiviteter.

29
jun

Sälj mer med e-mail marketing

clock iconKl. 10:00 - 11:00

I den här kursen går vi igenom allt från hur du planerar ditt innehåll, till tid för utskick, A/B-testning och analys. Vi tittar på olika best practices och ger dig inspiration till mail som ger resultat.

Få våra bästa digitala tips direkt i din inkorg!
Få våra bästa digitala tips direkt i din inkorg!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa digitala tips direkt i din inkorg.