Felicia Kittelsen

Tiktok-effekten – så här bygger du ditt varumärke i nya kanaler

Livesändningen är avslutad.

Vad är TikTok-effekten och hur kan du som företag använda den för att bygga ett starkt varumärke? Idag är det viktigare än någonsin att vårda och bygga sitt varumärke i flera lager för att inte hamna efter. Vi ser allt fler företag som etablerar en stark community i sina sociala medier genom valet av innehåll och tonalitet – Vilket många gånger skiljer sig från traditionell reklam och kommunikation. I den här kursen pratar Felicia om hur vi kan följa med i den digitala kulturens snabba vändningar, hur vi använder oss utav den blomstrande tiktok-effekten och vad vi som företagare behöver tänka på när vi tar steget ut ur våra tidigare ramar. Vi har nu möjligheten att enkelt och fort bygga upp en närvaro som är mervärdesskapande för våra varumärken genom sociala medier. Tröskeln är lägre än vad du kanske tror.

  • Vad är det Felicia kallar Tiktok-effekten?
  • Hur kan vi använda den inom vår marknadsföring i sociala medier?
  • Var kan du börja? Och varför?
  • Hur kan vi optimera och finslipa vartefter tiden går för att hålla innehållet relevant?

Dessutom ger vi er även några praktiska tips och råd för hur ni kan börja producera innehåll som lirar med övrigt innehåll från användare av kanalen.

Felicia Kittelsen jobbar som Content Producer och Digital Strateg på digitalbyrån Salgado Kommunikation och håller även utbildningar i både content produktion och digital strategi för sociala medier. Mötet mellan hennes personliga intresse för psykologi och konst inom yrkesrollen har gett henne chansen att utforska och lära sig mer om sambanden mellan uttrycket av identitet i digitala kanaler, och hur vi utvecklar vår kultur i sociala medier. På Salgado arbetar Felicia med digital strategi för sociala medier och content-produktion.

Felicia Kittelsen

Anmäl mig:

Fyll i nedanstående fält för att delta.
Läs vår sekretesspolicy och hantering av personuppgifter.

* Ska fyllas i.

Du får bekräftelse per e-post. Kom ihåg att kolla din skräppost.

Kursen är kostnadsfri

Kommande livestreamade kurser

Du kan anmäla dig till vilken kurs du vill, oavsett vilket län du befinner dig i.

Det finns inga kommande kurser just nu.

Få våra bästa digitala tips direkt i din inkorg!
Få våra bästa digitala tips direkt i din inkorg!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa digitala tips direkt i din inkorg.